Ove tema je napravljena isključivo radi zahtijevanja nekih stvari od članove ove Hitman Agency-e.
Vazno je napomenuti da u ovoj temi ne pisete svakakve stvari. Ovu temu sam napravio da bude od pomoci nama liderima te da vase misljenje ne bude zapostavljeno,jer bez vas (clanova) Hitman Agency-e ne bi imala sta da radi. Sad ću vam navesti par primjera koje možete koristiti pri pisanju nekog zahtijeva.
KAŠNJENJE RANKA
Ukoliko vam kasni rank, popunite ovaj dolje kod. U dokaze navedete linkove vasih postova gdje se poslali teme,te link gdje se vidi da ste primljeni u Hitman Agency-u tad i tad. Ukratko, želimo da znamo da nam ukazete da ste redovno pisali izvjestaje te da ste dugo u org. Mi lideri, nekad zaboravimo dati i vi se bojite to reci jer mislite da cu vas kazniti zbog nekog žicanja. Ukoliko mislite da trebate dobiti rank,ispunite po kodu a mi cemo vam reci zasto ne mozete dobiti ili hocete li dobiti. Pretežno ovo možete napisati nakon prolaska testnog roka(nedelju dana) kako bi dobili status Marksman, a ostalo kasnije također, ali uz manje šansi za prihvaćanje. Ova opcija nije tu da se mnogo puta koristi, nego u samo nekim trenutncima da lideri zaborave(kao što sam gore naveo) dati rup, ali mislim da se to neće događati puno puta.
UNOS NA MEMBER LISTU
Ako u nekom slučaju dobijete rank up, tu ste da nam javite. Ukoliko želite da se vasi podatci na members listi poklapaju sa onima koje trenutno imate InGame, onda ovdje ispunite. Ujedno, ovo ce biti tema gdje ce se vidjeti ko je kada dobio kakvu poziciju. Ukoliko se radi da ste primljeni u Hitman Agencyu u dokaz unesete sliku vasega posta. Znaci, uz sve sto vam se desi stavljate dokaz.
SKIDANJE SA BLACK LISTE
Ukoliko ste nepravedno stavljeni na Black listu nađite prave dokaze i pravo opravdanje te podnesite zahtjev. Za ovo ćete morati čekati dogovor svih oba dva lidera, pogotovo onog lidera koji vas je stavio tamo(ukoliko se može doći do njega) te nekoga od Administracije za dozvolu skidanja s Black Liste.